Aan het werk voor

Op deze pagina kunt u zien voor wie ik momenteel aan het werk ben. Op dit moment (augustus 2017) is mijn agenda goed gevuld en heb ik nog geen ruimte voor andere opdrachten. Dit zal duren tot het einde van het jaar. Ik beschik wel over een groot netwerk aan onder andere online professionals die u verder kunnen helpen. Neemt u dan ook gerust contact op voor advies.

Organisaties

Projectleider/consultant online – Erasmus Universiteit Rotterdam
Samen met Marieke  en Rene den Ouden van Pit & Partners ontwerpen we met en voor de Erasmus Universiteit een Multi Channel Content Strategie, incl. een governance en redactiemodel voor de content.

Projectmanager internet – Van Gogh Museum
Het Van Gogh Museum heeft sinds augustus 2014 een prachtige nieuwe website, gericht op de toptaken van de (publieks)bezoekers. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de website. Denk daarbij aan koppeling van de website met de kunsthistorische database en dam, een onderwijsplatform voor docenten, ontsluiten van de Franse Prentencollectie en meer. Zie ook www.vangoghmuseum.nl

Partnerships

Partner Pit & Partners
Sinds jaren werken Pit & Partners en ik al samen op het terrein van interne communicatie en intranet. Deze samenwerking gaan we de komende tijd verder intensiveren. We hebben bijvoorbeeld samen de intranet thermometer ontwikkeld. Zie www.intranetthermometer.nl.

Fuenta
Consultant voor online en social media strategie projecten bij Paardekooper en Van der Windt Group. Zie www.fuenta.com

Vrijwilligerswerk

Theatergroep Het Filiaal
Bestuurslid, zie www.hetfiliaal.nl

Member of the Board Both ENDS
Binnen het bestuur van Both ENDS heb ik de portefeuille communicatie. Daarnaast vervul ik de algemene bestuurstaken.

Expert Women on Wings
Als expert adviseer ik Women on Wings op het gebied van online communicatie, social media en hun website. In september 2012 heb ik samen met Irma van Zand een summit Social Media voor de business partners van Women on Wings in India verzorgd.
www.womenonwings.nl

Maxima bij Women on Wings in gesprek met Jacqueline Duerinck

In gesprek met Maxima bij het lustrum van Women on Wings