Aan het werk voor

Op deze pagina kunt u zien voor wie ik momenteel aan het werk ben. Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe opdrachten. Heeft u een opdracht? Ik beschik wel over een groot netwerk aan onder andere online professionals die u verder kunnen helpen. Neemt u dan ook gerust contact op voor advies.

Organisaties

Projectleider vernieuwing Rijksoverheid.nl- Ministerie van Algemene Zaken (september 2023heden)
De website Rijksoverheid.nl wordt vernieuwd. Als projectleider ga ik samen met een multidisciplinair projectteam en vertegenwoordiging van de ministeries onderzoek doen en maken we een visie, contentstrategie, roadmap en planning voor de vernieuwde Rijksoverheid.nl.

Projectmanager web en CRM – C. (april 2023 – heden)
C. is een recent gefuseerde cultuurorganisatie in Hoofddorp met o.a. een schouwburg, poppodium, bibliotheek, kunstencentrum, galerie, jongerenpunt, architectuurcentrum en een café. Ik werk daar voor 2 dagen per week als projectleider voor de (door)ontwikkeling van de nieuwe gezamenlijke website, het CRM-systeem en e-mailmarketing.

Afgeronde projecten

Programmamanager Vernieuwing hva.nl – Hogeschool van Amsterdam (augustus 2020 – april 2023)
Bij de vernieuwing van de externe website hva.nl (en amsterdamuas.com) was ik als programmamanager verantwoordelijk voor planning, budget, bemensing, draagvlak en communicatie.

Projectleider onderwijsplatform – Van Gogh Museum (2017 – december 2022)
Bij het Van Gogh Museum www.vangoghmuseum.nl werkte ik voor de afdeling Educatie & interpretatie als projectleider voor de doorontwikkeling naar een Franstalige variant van het onderwijsplatform met lessen over Vincent van Gogh voor docenten en kinderen.

Hoofd online team a.i. – Hogeschool van Amsterdam (augustus 2020 – maart 2021)
Als tijdelijk hoofd online team begeleidde ik het online team van de HvA bij het vormgeven en het inrichten van de online strategie van de HvA.

Projectleider – Koninklijke Bibliotheek (KB), nationale bibliotheek van Nederland (april 2018 – juli 2020)
Online consultant en projectleider website Bnetwerk, website voor medewerkers en partners uit het Openbare Bibliotheken-netwerk i.s.m. Silva Tensen.

Projectleider website – Van Gogh Museum (maart 2019 – juli 2020)
Bij het Van Gogh Museum www.vangoghmuseum.nl was ik binnen het team Digitaal projectleider voor de vernieuwing van hun website.

Partnerships

Partner Pit & Partners
Sinds jaren werken Pit & Partners en ik al samen op het terrein van interne communicatie en intranet. We hebben bijvoorbeeld samen de intranet thermometer ontwikkeld.

Vrijwilligerswerk

Het Filiaal Theatermakers
Voorzitter van het bestuur, zie www.hetfiliaal.nl

Lid ledenraad Rabobank Utrecht