Aan het werk voor

Op deze pagina kunt u zien voor wie ik momenteel aan het werk ben. Op dit moment heb ik 1-2 dagen per week ruimte voor nieuwe opdrachten. Heeft u een grotere opdracht? Ik beschik wel over een groot netwerk aan onder andere online professionals die u verder kunnen helpen. Neemt u dan ook gerust contact op voor advies.

Organisaties

Projectmanager Vernieuwing hva.nl – Hogeschool van Amsterdam (augustus 2020 – heden)
Bij de vernieuwing van de externe website hva.nl (en amsterdamuas.com) ben ik als projectleider verantwoordelijk voor planning, budget, bemensing, draagvlak en communicatie.

Projectleider onderwijsplatform – Van Gogh Museum (2017 – heden)
Bij het Van Gogh Museum www.vangoghmuseum.nl werk ik voor de afdeling Educatie & interpretatie als projectleider voor de doorontwikkeling naar een Franstalige variant van het onderwijsplatform met lessen over Vincent van Gogh voor docenten en kinderen.

Afgeronde projecten

Hoofd online team a.i. – Hogeschool van Amsterdam (augustus 2020 – maart 2021)
Als tijdelijk hoofd online team begeleid ik het online team van de HvA bij het vormgeven en het inrichten van de online strategie van de HvA.

Projectleider – Koninklijke Bibliotheek (KB), nationale bibliotheek van Nederland (april 2018 – juli 2020)
Online consultant en projectleider website Bnetwerk, website voor medewerkers en partners uit het Openbare Bibliotheken-netwerk i.s.m. Silva Tensen.

Projectleider website – Van Gogh Museum (maart 2019 – juli 2020)
Bij het Van Gogh Museum www.vangoghmuseum.nl was ik binnen het team Digitaal projectleider voor de vernieuwing van hun website.

Partnerships

Partner Pit & Partners
Sinds jaren werken Pit & Partners en ik al samen op het terrein van interne communicatie en intranet. We hebben bijvoorbeeld samen de intranet thermometer ontwikkeld.

Vrijwilligerswerk

Het Filiaal Theatermakers
Voorzitter van het bestuur, zie www.hetfiliaal.nl

Lid ledenraad Rabobank Utrecht