Aan het werk voor

Op deze pagina kunt u zien voor wie ik momenteel aan het werk ben. Tot februari 2021 is mijn agenda goed gevuld en heb ik nog weinig ruimte voor andere opdrachten. Ik beschik wel over een groot netwerk aan onder andere online professionals die u verder kunnen helpen. Neemt u dan ook gerust contact op voor advies.

Organisaties

Hoofd online team a.i., Hogeschool van Amsterdam ( augustus 2020 – heden)
Als tijdelijk hoofd online team begeleid ik het online team van de HvA bij het vormgeven van hun online strategie en project webvernieuwing.

Projectleider – Koninklijke Bibliotheek (KB), nationale bibliotheek van Nederland (april 2018 – heden)
Online consultant en projectleider website Bnetwerk, website voor medewerkers en partners uit het Openbare Bibliotheken-netwerk i.s.m. Silva Tensen.

Projectleider website en onderwijsplatform- Van Gogh Museum (2017 – heden)
Bij het Van Gogh Museum www.vangoghmuseum.nl werk ik voor het team Digitaal als projectleider voor de vernieuwing van hun website. Daarnaast ben ik projectleider voor het onderwijsplatform met lessen over Vincent van Gogh voor docenten en kinderen.

Partnerships

Partner Pit & Partners
Sinds jaren werken Pit & Partners en ik al samen op het terrein van interne communicatie en intranet. We hebben bijvoorbeeld samen de intranet thermometer ontwikkeld. Zie www.intranetthermometer.nl.

Vrijwilligerswerk

Theatergroep Het Filiaal
Voorzitter van het bestuur, zie www.hetfiliaal.nl

Lid ledenraad Rabobank Utrecht