Aan het werk voor

Op deze pagina kunt u zien voor wie ik momenteel aan het werk ben. Tot april 2020 is mijn agenda goed gevuld en heb ik nog geen ruimte voor andere opdrachten. Ik beschik wel over een groot netwerk aan onder andere online professionals die u verder kunnen helpen. Neemt u dan ook gerust contact op voor advies.

Organisaties


Online media consultant – Koninklijke Bibliotheek (KB), nationale bibliotheek van Nederland
Als consultant adviseer ik de KB over hun communicatie met het Openbare Bibliotheken-netwerk en als projectleider ontwikkel ik i.s.m. Silva Tensen hiervoor een nieuw extranet.

Projectleider onderwijsplatform- Van Gogh Museum
Bij het Van Gogh Museum www.vangoghmuseum.nl werk ik als projectleider voor de vernieuwing van hun website.

Partnerships

Partner Pit & Partners
Sinds jaren werken Pit & Partners en ik al samen op het terrein van interne communicatie en intranet. Deze samenwerking gaan we de komende tijd verder intensiveren. We hebben bijvoorbeeld samen de intranet thermometer ontwikkeld. Zie www.intranetthermometer.nl.

Fuenta
Consultant voor online en social media strategie projecten. Zie www.fuenta.com

Vrijwilligerswerk

Theatergroep Het Filiaal
Voorzitter van het bestuur, zie www.hetfiliaal.nl

Lid ledenraad Rabobank Utrecht