Referenties

Vincent Pijpers – Voorheen manager Communicatie Rabobank
“Aanstekelijk is jouw lach, stimulerend is jouw energie, bewonderenswaardig is jouw doorzettingsvermogen, indrukwekkend is jouw kennis, sterk is jouw netwerk, verbindend je collegialiteit, open je blik, nieuwsgierig je geest en ondernemend je volgende stap!”

Erik Jan Bolsius – Senior communicatieprojectmanager
Ruim 2 jaar was je mijn baas en ik kan het iedereen aanraden: een baas als Jacqueline nemen. Ik heb genoten van het samenwerken, want dat was vooral jouw managementstijl. Je bent de merkwaarden van de Rabo: betrokken als manager, toonaangevend als professional en dichtbij als mens.

Pien Chrispijn – ENERGY | Communicatie Support
Jacqueline is allround communicatievakvrouw met een enorme kennis en affiniteit van de online wereld (heeft mij aangestoken met het virus). Tegelijk ook een eigenzinnig en heel inspirerende collega en (communicatie)manager met een flinke dosis energie en een scherpe geest en tong. Ze is zeer snel in zowel haar denken als handelen, heeft een prima helikopterview en een creatieve en oplossingsgerichte mindset. Samen brainwaven of sparren leveren altijd waardevolle inzichten op. Daarnaast heeft ze een goed luisterend vermogen en een opgeruimd en non-nonsense karakter. En als je haar eenmaal goed heb leren kennen, wil je haar eigenlijk nooit meer kwijt.

Maria van der Heijden – Founder of Women on Wings and Owner of ComVerander
Frisse wind gezocht? Jacqueline is een allround communicatiemanager die met name excelleert in interim opdrachten. Zij weet als geen ander de boel in beweging te krijgen. Haar tomeloze energie zorgt ervoor dat ze teams en mensen nieuwsgierig maakt naar de vernieuwing van communicatie. Haar energieke vrolijke uitstraling zorgt ervoor dat je graag bij haar in de buurt bent en wilt blijven. Een echte communicatiekanjer.

Marieke Bruil – Director Pit & Partners
Doelgericht en to the point, met een enorme drive, begeesterd door alles wat met nieuwe technologie te maken heeft. Liever een vernieuwer dan een volger. Ze haalt de doelstellingen, kan mensen enthousiasmeren en krijgt ze mee in nieuwe ontwikkelingen. En wat ik zelf niet onbelangrijk vind, je kunt met haar lachen en goed samenwerken.